maanantai 7. marraskuuta 2011

Täällä tarvittaisiin jo lunta!





Tänä vuonna syksy on ollut jo liian pitkä, enkä enää millään jaksaisi odottaa lunta! Pimeys alkaa jo riittää. Lumi toisi tullessaan myös hieman enemmän joulun tunnelmaa, vaikka siitähän minulla ei  kyllä puutetta ole! Joka vuosi joulufiilis laskeutuu meille vain aikaisemmin ja aikaisemmin. Muutaman vuoden päästä jouluvaloja suunnitellaan varmaan jo juhannuksena, hope not. Mutta rakastan siis joulua yli kaiken! Jouluvaloja, koristeita, valkoisia paperitähtiä ja koska niitä niin rakastan ilmestyvät ne hieman normaalia aikasemmin meidän kotiimme:) Tänä vuonna ongelmana on vain ollut tämä lumettomuus! Jotenkin tuntuu hullulta koristella pihaa valoilla, kun ei ole edes lunta..


Tänä vuonna on ainakin ollut aikaa siistiä pihat lumen tuloa varten, vaikkakin meidän piha on edelleen haravoimatta. Tulisi nyt se lumi,joka peittäisi kaiken tekemättä jääneen:)

Pikku neidin kanssa ulkoilua syksyisessä säässä.


Pesuhuoneen tähtitaivas.


Kuten jo aijemmin olen kertonut, en ole mitenkään järisyttävän hyvä näissä puutarhatöissä tai missään kukkiin saatikaan niiden istuttamiseen liittyvissä hommissa. No tässä nyt on sitten minun "ylpeys", ensimmäinen itsetehty "kukkapenkki", joka vielä pysyi hengissä koko kesän! Ehkäpä ensi kesänä uskallaudun lähtä hieman revittelemään nuiden kukkaisten kanssa;)


Syysillan herkutteluja perheen parissa. Tarjolla oli mm.tacoveneitä, pasta-kana-halloumi salaattia, mansikka-briejuusto salaattia, graavilohi ja parmankinkku reiskarullia, normi dippailtavaa sinihomejuustodipin kera. Hyvää oli!




Hyvää alkanutta viikko kaikille!
-Ansku

Ei kommentteja: