sunnuntai 27. helmikuuta 2011

Muutoksen tuulia

Vieras/makuuhuone ennen..

Tänään vihdoin ja viimein sain aikaiseksi uusittua vierashuoneen/makuuhuoneemme sisustusta. Olemme jälleen pikku-Iidan kanssa kaksi kotona, joten päivä on kulunut siivotessa ja tavaroita pyöritellessä. Ihana seurata tuota pientä touhuajaa, joka niin kovasti yrittää olla apuna kaikessa:) Saa nähdä mitä iskä tuumaa uudesta makkarista. Luulen, että ainoa huolen aihe on puuttuva televisio. Yritin kyllä sille löytää sopivaa paikkaa, mutta se mihinkään sopinut, joten nyt saamme pärjätä ilman!..ja jälkeen


Tässä uusi vierasmakuuhuoneen järjestys. En ole vielä oikein päättänyt kummasta pidän enemmän ja voi ollakkin, että järjestys palaa entiselleen hyvinkin pian. Täytyy kokeilla josko tähän silmä tottuisi. Lempiasina makuuhuoneessamme on rakkaan mummini virkkaama sängynpeite, se on kultaakin kalliimpi <3 Kirjoutuspöydän päällä komeilee Pentikin lamppu, joka heijastuu kauniisti seinälle.
Verhokappa on luonnonvalkoista pellavaa, johon on painettu kaunis kuviointi. Keinutuoli on kaivettu mummolani ullakolta, sen olen jo muutama vuosi sitten maalannut ja voi olla että lähiaikoina maalaan senkin valkoiseksi. Sängyn jalkapäähän ajattelin laittaa vanhan penkin, jonka maalaan yllätys yllätys valkoiseksi. Jalkapään "arkku" olisi aivan ihana, mutta ajattelin investoida sellaisen sitten tuonne meidän oikeaan makkariin.Wilhelmiinan kamarissa oli kyllä myynnissä aivan ihana sängynpääty penkki, sekin voisi olla yksi vaihtoehto.
Peiliin laitoin roikkumaan mekon, jonka olen joskus ostanut alennus myynnistä. Päälleni se ei sopinut, mutta minusta se on ihan hauska makuuhuoneen koriste. 

Ihana huomata että päivät ovat pidentyneet, itsekkin on jo paljon virkeämpi. Kevättä ja lauhempia kelejä odotan myös sen vuoksi, että Iida-Olivian pukeutumisralli helpottuu aste-asteelta. Tänään jo fiilistelimme kevättä ja kokeilimme Iidan uutta kevätpukua. Äidin piika on jo niin iso tyttö, että voi pukeutua kaksi osaiseen pukuun, WAU. Haikeana vauva aikoja kylläkin muistellen. Vaikka onhan se ihanaa, että lapset kasvaa ja kehittyy, mutta aika kuluu aivan liian nopeasti! Mutta nyt täytyy taas rientää! Olen saanut muutamalta tutultani palautetta, ettei blogissani pysty kommentoimaan tekstejäni. Olen nyt yrittänyt muokata näitä asetuksia siten, että kommentoiminen onnistuisi, toivottavasti osasin tehdä sen oikein:) Hyvää viikkoa kaikille!
Iida-Olivia 6kk

2 kommenttia:

Paevi kirjoitti...

Kivan oloista teillä! Katse jäi heti tuohon päiväpeittoon ja meinasinkin kysyä, mistä tuommonen aarre. Mut eipä taija kaupan hyllyiltä löytyä :) Jäänpä seuraileen sisustamisiasi, mukava seurata toisenkin vasta bloggailun aloittanutta blogia!

Pieni Perhe Päivärinteellä kirjoitti...

Kiitos:) Kävin kurkkaamassa myös sinun blogia. Tsemppiä sinne rakentamisen keskelle!Teillä tuntuu olevan mukavin vaihe menossa, kun saa pikku hiljaa alkaa miettimään pintamateriaaleja!