sunnuntai 19. kesäkuuta 2011

Pihatöitä ja romu aarteitaApua, paniikkia alkaa olemaan ilmassa. Kesäkuunkin on jo kohta lusittu, eikä ikkupielilaudat saati sitten
terassi ole vielä valmiit. Istutuksetkin on vielä tekemättä ja muutaman viikon päästä pitäisi juhlia pikku neidin kaksi vuotis syntymäpäivää, no josko nuo jutut saisi valmiiksi kolmi-vuotis syntymäpäiville!


Jotain sentään olemme saaneet aikaiseksi, nimittäin nykyisin meillä maa jo vihertää, IHANAA!!! Ja yksi kivikasa on järjestelty pengerrykseksi, hiljaa hyvä tulee:) Piha tuntuu taas hurjan paljon  isommalta ku on yhtenäistä nurmea, eikä enää isoja kiviläjiä.. Odoton niin innolla tuota navetan purkua, kuinkahan isolta piha sen jälkeen tuntuu.

Tämä viikonloppu on ollut aivan liian lyhyt ja haluttaisi jatkaa lomailua vielä huominen, mutta ei se auta kun taas painua töihin! Juuri eilenhän siellä viimekis oltiin ja työtunteja tulikin yhdelle vuorokaudella 20h, eli väsy hieman vielä painaa. Onneksi ensi viikolla on juhannus ja kolme vapaata! Juhannus olisi tarkoitus viettää ihanaisessa seurassa meidän pihalla syöden ja juoden hyvin ja tietenkin saunoen.

Vanha kaivoon saanut hieman maalia pintaan, vielä pitäisi reinuksille kerätä kiviä, mutta niitähän löytyy. Kukahan tulisi kerämään pois nuo kaikki pikkukivet tuolta nurmikon seasta! Vapaaehtoisia???Tänään olen ollut aarre jahdissa metallinkeräys alueilla:) Mukaan lähti kaksi vanhaa maitotonkkaa, emaliakulhoja ja muutama metallinen tuoli terassille. Olimme ajelemassa mummolasta kotiin, niin huomasin tuon metalli läjän ja eihän se auttanut kun kaartaa pihaan. Mieheni jaksoi taas olla eri mieltä "aarteistani", eikä aluksi suostunut edes tulemaan autosta ulos, heh. Pienen houkuttelun jälkeen sain hänet kuitenkin kaivamaan aarteeni romuläjästä:) Pienen fiksauksen jälkeen tuolit saadaan terässille, maitotonkat ja emalia kulhot otettiin heti käyttöön! Ei siis yhtään turha reissu!Ensimmäinen nurkkalaudoitus on jo miltei valmis, me like it! <3
Ruokapöydän tuolit vaihtuvat meillä varmaan viikottain:) Ja eiköhän tuo pöytäkin tämän kesän aikana uusiudu. Olen unelmoinut pyöreästä/ovaalista pöydästä. Prismasta tein pieniä tähtilöytöjä, harmaat tähti tapletit:)Mukavaa ja aurinkoista (toivottavasti) viikkoa kaikille!

Ei kommentteja: