sunnuntai 22. toukokuuta 2011


Viimeinkin pääsee pikkuneiti leikkimään omaan leikkimökkiinsä <3 Projektihan aloitin jo muutama viikko sitten, mutta tämän viikon sairastelu ikävästi katkaisi touhuja. Mutta nyt taas miltei terveiden kirjoissa, joten mökki alkaa olemaan kohta valmis!


Ja tässä on lähtökohta. Saimme leikkimökin siis tutuiltamme, kiitos heille ja tervetuloa pikkukahveille "Villa Iidaan" :) Pikku neiti on kyllä ihan haltioissaan mökistään! Seinät, lattiat ja katot saivat hieman maalia pintaan. Ulkovuoren maalaus on vielä vaiheessa ja isillä on hieman projektia katossa, halutaan nimittäin Iidan kans sinne nurmikatto!
Valaistuskin mökkiin saatiin, nimittäin Ikean aurinkökenno lampuilla. Täytyy varmaan käydä hakemassa näitä lisää ja ripotella ympäri pihaa. Samaa lamppua löytyi myös valkoisena.  Kaikkea etsimääni en tällä ikean reissulla saanut. Leikkimökkiin kalusteet jäi vielä saamatta. Toivottavasti kalusteet ehtivät mökkiin täksi kesäksi:)

Vanhasta keittiön yläkaapista tehtiin alakaappi,kaapit ovat saivat vain kyytiä.


Ensimmäinen kahvivieraskin jo vieraili Villa Iidassa:) Kukas  muukaan, kuin Hugo-koira.
Mutta nyt täytyy lähteä pihatöihin. Ilma on mitä ihanin ja hirvettävä risu savottaa odottaa. Ensi viikolla toivon mukaan tulee kaivinkone töihin ja pääsemme kohta kylvämään nurmen myös yläpihalla:) Mukavaa sunnuntaita!Ei kommentteja: