sunnuntai 22. toukokuuta 2011

Sunnuntain touhuja Päivärinteellä


Pikku neiti vauvan hoito hommissa rantasaunalla. Ajan kuluksi tässä taas postaan. Odottelen, että Iida-Olivia malttaisi laittaa päiväunille, niin itse pääsisin jatkamaan pihahommia. Tuntuu vain, ettei paljoa tuo nukkumine tällä hetkellä kiinnosta. Liekkö tämä "nukkumattomuus" myös jotain esiuhmaa.  Oi voi, kyllä on tuo uhman ihanuus alkanut näyttäytyä myös meillä. Äiti ei saisi auttaa missään ja sitten jos et taas autakkaan niin suututaan niin verisesti että. Kauankohan näitä kiukkuja jatkuu,murrosikään asti, hmm..



Saunaterassikin sai uusia tekstiilejä. Viime kesän alennusmyynneistä etsiskelin tuoleille pehmusteita. Mikään vaan ei tuntunut miellyttävän silmää. Eilen tein Tamppiksestsa huikean löydön, tähtityyny 2,95, siis 2,95!! Olen lentää perseelleni kun hinnan näin. Ja tyynyjän lähti sitten mukaan autollinen, on vaihtovaraa, jos ja kun tyynyt pihalla kärsivät:) Ikävä vain, ettei muita värejä ollut tarjolla. Sininen kyllä mielestäni sopii hyvin ulos, mutta jos vaikka beigenä oisi tähteä ollut, olisin voinut laittaa niitä myös sisälle.


Syödäkkin täytyi. Grillissä valmistui taco-halloumi burgeri, kaloreita ja hiilareita säästelemättä. Hyvää oli.



Viimeinkin on Iidan huoneessa leikit loppuneet ja on tainnut neiti simahtaa,joten eikun ulos ikkunapeltejä pesemään. Mieheni toivottavasti innostui nikkaroimaan hieman ikkunanpieli lautoja;) Tällä hetkellä työn alla näyttää olevan venelaiturille kulkeva lippa. Jos minulta kysytään, olisi nuo ikkunanpieli lautojen valmiiksi saaminen paljon tärkeämpää.. Mutta varmaankaan minulta ei kysytä;)


Enne laiturille pääsivät vain pitkä jalkaiset, onhan se hyvä, että kulku sinne hieman helpottuu:)

3 kommenttia:

Kastanja kirjoitti...

Löysin tänne kun olit jättänyt kommentin blogiini ja jään samalla lukijaksi - ihania tunnelmia ja kuvia blogissasi :)

Kyselit blogini ylätunnisteen kuvista. Aika keltanokka olen vielä bloggaamisessa, mutta kuva on tehty kuvankäsittelyohjelmalla (kollaasi) ja siten lisätty ylätunnisteeseen.
Ilmaisia ohjelmia, joilla kollaaseja voi tehdä ovat ainakin PhotoScape ja Picasa.

Tosi kauniit nuo tyynyt ja edullinen löytö!

Uuden Kuun Emilia kirjoitti...

Moikka, kipaisin vastavierailulle!
Meillä on sama meininki tuon pikkueläjän kanssa. Tänään oli vähällä, etten soittanut miehelle töihin, ja sanonut, että mä lähden nyt, tuu vahtiin lasta :) Joskus vaan tuntuu, että pinna kiristyy liikaa. Inhimillistä kai sekin :)

Meillä on pihakalusteet vielä paketissa, patio puolitekele ja tekstiilit miettimättä. Grillikin on vielä kasaamatta, joten hiukan kateellisena katselen sun kuvia :) Mutta onhan tätä kesää tässä jäljellä vielä :D

Mukavaa viikkoa sinne!

Pieni Perhe Päivärinteellä kirjoitti...

Mukavaa kuulla, että uhman ikävyyttä on myös muualla ilmassa. Vaikkakin taitaa olla harvinaisempaa se ettei sitä olisi. Täytynee yrittää ajatella positiivisesti, eikö tämäkin vaihe ollut hyvä lapsen kehityksen kannalta.Eika varmaan ihan turha äidinkään henkisen kasvun kannalta;) Jos yhtään lohduttaa taitaa tuo saunan terassi olla ainoa miltei valmis meidän pihassa. Onneksi sitä kesää on vielä hyvin jäljellä!
Kiitos vierailusta ja hyvää viikkoa myös teille:)
Ja kiitos kastanja hyvistä ohjeista, nyt täälläkin kuva jutut onnistui!