sunnuntai 26. kesäkuuta 2011

Valkoisia juhannus taikoja PäivärinteelläHyvät juhanukset täältä päivärinteeltä, kylläkin hieman myöhässä. Toivottavasti kukaan ei ole loukannut itseään ja jussi on muutenkin mennyt mukavissa merkeissä. Meillä juhannus meni syöden ja juoden hyvin ihanien ystävien seurassa. Kelikin parani iltaa kohden ja aurinkokin hieman näyttäytyi, onneksi! Koko juhannus on saunottu ja minäkin jopa uskalluin uimaan omassa rannassa! Mutta olihan tuo vesi vielä kylmää, hui.


Rantasaunalla vihta odottomassa saunojaa. Sauna-pesutilan musta kokonaisuus tuo mielestäni kivaa tunnelmaa. Etenkin pimeinä syysiltoina siellä silmä lepää kynttilän valossa. Tummaan saunaan tykästyin niin, että myös sisäsaunamme on tumma.


Saunan tupa taas on hieman raikkaampi. Juhannuksen aikaan sainkin hieman uutta ilmettä taiottua saunatupaan. Heiluttelin taas vähän pensseliä ja vanhoista keltaisista rottinki tuoleista tuli valkoiset.


                                   Tässä vielä kuva miltä tuolit ennen maalausta näyttivät.


                                         Tässä vielä muutamia kuvia tuvasta.

Tuolit eivät suinkaan olleet ainoat tavarat jotka saivat hieman valkoista maalia pintaan. Tuolien maalaamisen jälkeeen innostuin ihan totaalisesti ja kannoinkin kaikki ei  valkoiset korit ja jakkarat talliin ja maalia menikin litra kaupalla:)

Minulla on ollut jo jonkin aikaa suunnitelmissa tehdä olohuoneen pöytä vanhoista lattialankuista. Olohuoneemme on huutanut kapeaa, mutta pitkää pöytää huoneen hullun mallin vuoksi. Viime viikolla tein kuitenkin jälleen ihanan kirppari löydön räikeän punaisen puupöydän seitsemällä eurolla:) Ja pakkohan se oli mukaan ottaa. Ja onneksi sen tosiaan mukaani otin, nyt se pöytä koristaa olohuonettamme, eli minun ei tarvitsekkaan alkaa itse mitään rakenteleemaan! (siis Hannun ei tarvitse alkaa rakentamaan:) Pöytä siis myös tottakai maalattiin ja lisäksi hankin siihen söpön sisustus tekstin.


Mutta nyt lähden taas jatkamaan maalausta työn alla on vielä yksi vanha arkku :)
Joten palaillaan taas valkoisissa merkeissä!
Ei kommentteja: