sunnuntai 11. syyskuuta 2011

Pitkästä aikaa täällä taas..


Nyt kyllä  jo ihan nolottaa..Edellinen postaus näytti olevan juhannukselta. Pahoittelen. Kesä siis oli ja meni, huoh taas liian nopeasti! Mutta ihana kesä vasta olikin, lämpöä riitti ja lisälämpöäkin käytiin vielä hakemassa turkin sidestä. Oli ihanaa OIKEASTI lomailla pitkästä aikaa. Niin monta vuotta on mennyt tässä rakenneltaessa, joten olimme kyllä lomamme ansainneet. Turkki kyllä yllätti positiivisesti, olimme oikein tyytyväisiä, jopa niin tyytyväisiä, että aloimme heti uutta matkaa suunnittelemaan.

                       

                        
                          
Kesälomat on siis nyt lusittu ja pimeä syksy on taas alkanut. Ei siinä itse kyllä pidän myös syksytä, pimeistä sateisista illoista kynttilänvalosta, villasukkia unohtamatta. Villasukista mieleen juolahtaa joka kerta niin rakas mummi <3 Joka niitä aina kasapäin kutoi. Tuo taito täytyisi itsekkin opiskella.  Vielä voi fiilistellä kesää, alla siis muutama kesäkuva:)






Tänään meillä on aloitettu jo talveen valmistuminen. Puutarhakalusteet kannettiin varastoihin, voi haikeus, joka paikassa on nyt niin tyhjää. Meidän puolesta siis lumi saa tulla:) No jos nyt ei kumminkaan vielä..Piti niin kauniin illan kunniaksi hieman kuvata maisemia.



Muutama pihakaluste täytyi ottaa turvaan sisälle, kylmä ,pimeä(luultavasti hiiriä kuhiseva) varasto tuntui liian raa-alta. Joten loppukesästä hankkimani pihakalusteet saavat asustella talven ajan meillä sisällä.


Mutta nyt täytyy painua yöpuulle, huomenna oisi taas työpäivä. Ja kauhulla odotan mitä minulle huomenna sattuu. Olen viime aikoina ollut vieläkin normaalia PALJOPALJON hajamielisempi, viime viikolla mm.auton katollani matkusteli yhdet kotiavaimet ja perjantainen lounas. Että tälläistä tänne tällä kertaa:)


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Heippa, tosi kaunis koti teillä! Mitkä ovat lempi sisustusliikkeesi?Tai mistä yleensäkkin löydät noin kauniita sisustustavaroita?

Pieni Perhe Päivärinteellä kirjoitti...

Kiitos kommentistasi:) Wilhelmiinan kammarista tulee aika usein tilattua ihanuuksia..Paljon halpoja löytöjä teen myös alueen "halpakaupoista"(kuten halpahalli, tamppis ja kärkkäinen)