tiistai 15. helmikuuta 2011

Niksipirkka:)





Jos tuunaus into iskee, eikä saatavilla ole maalia, ajaa valkoinen kynsilakka saman asian! Itse asiassa se on erittäin kätevä käyttää, etenkin kun maalaa vapaalla kädellä, kuivaa nopeasti ja virheet saa helposti korjattua. Ainoa miinus,ettei viitsi kovin isoja pinta-aloja maalailla:) Itse lakkailen valkoisella lakalla enemmän lasia kuin kynsiä! Joskus inspis täytyy saada toteutettua niin nopeasti, ettei ehdi edes suunnitella maalin hakemista tallista, näin minulle käy erittäin usein.  Tämä Ikean lasimaljakko sai myös uutta ilmettä kynsilakalla.

Taas viikonloppu hurahti vauhdilla, olimme Iida-Olivian kanssa kaksisteen kotosalla. Sain mukavasti ommeltua kangasläjää pienemmäksi,uusia juttuja sai Iida, sekä Iidan nuket! Lisäksi saimme karsittua hieman nuita leluläjiä ja järjestettyä Iidan huonetta. Vähentyisiköhän nyt niiden leviäminen ympäri kämppää,hmmm, toivoa saattaa. Ensi kesänä Iida saa huoneeseensa ihanan talonpoikais-tyylisen vaatekaapin. Vaatekaappi on vielä jumissa tuolla vanhassa navetassa, mutta ensi kesänä kun purkutyöt alkaa pääsee se vapauteen. Sitä odotellessa!




Viikonlopun aikana kävin taas pikaisesti piipahtamassa kirpparilla, mistä tarttui taas mukaan muutamia nättejä juttuja.  Kaapit alkaa taas olemaan pullollaa nuita nättejä juttuja, joten täytyisin varmaan alkaa suunnittelmaan jonkin näköistä kirppistä. Järjestimme viime kesänä pienen pihakirppiksen meidän pihassa. Meillä järjestäjillä oli oikein mukavaa, vaikkakin asiakaskunta oli aika vähäistä.  Mutta josko ensikesänä saisimme lisää asiakkaita ja myyjiä:) Täytyy alkaa ajoissa mainostamaan. Mikäs olisi sen mukavampaa kuin vaihdella aarteita keskenään ja nauttia kesästä! Täytyy varmaan tyhjentää kaappeja ensiksi varastoon, ettei vain tarvi jättää tavaroita hankkimatta tilanpuutteen vuoksi. Se olisi kyllä iso vahinko:) Mukavaa viikkoa kaikille täältä paukku pakkasesta.





Ei kommentteja: