keskiviikko 9. marraskuuta 2011

Arjen hippusia

 


Työviikko alkaa olemaan puolessa ja me ollaan saatu pakkasöitä! Mahtavaa!
Pakkasesta sainkin jo vähän lisäkipinää jouluvaloihin, muutama taas lisää.




Lisäksi eilen taas oli aikaa ideoida ja suunnitella, hieman jo ehkä liiottelu, nimittäin haluaisin valaista KOKO saareen tulevan sillan :D Tai ainakin sen kaiteet, eli kyseessä on noin 25m pitkä silta. Varmaan täytyy lupaa kysyä myös naapureilta ;) Mitä lie ensi vuonna, valoporojako sillalla köpöttelemässä?



Oli ihan pakko myös kuvata ihana pilvetön pakkastaivas!


Jotain uuttakin on kotiin saatu,nimittäin viimeinkin Iidan kaappi on maalattu ja kannettu sisään! Jipiii. Kaappi on siis yksi talon mukana tulleista aarteista, miten mukavaa saada se käyttöön. Kaappi sai myös osakseen hieman joulua:)



Kaapinovien sisäpuolet olivat vielä maalaamatta ja kun hieman malttamaton olen, päätin tapetoida ne. Nopeaa ja helppoa! Samalla kaivoin läjän vajaita tapettirullia varastosta,jos niille jotain käyttöä vlopun aikana löytyisi.


Päivärinne kiittää ja kuittaa :)


2 kommenttia:

Marianne O. kirjoitti...

Hei Ansku, kivan nàkòinen tullut tuosta Iidan vaatekaapista. Kysyisin myòs sulta tuosta nukkekodista, mistà olet sen ostanut? Ja, onko se ihan leikkimiseen tarkoitettu vai koriste?

Terkkuja tààltà syksyisen aurinkoisesta Padovasta,

Marianne

Pieni Perhe Päivärinteellä kirjoitti...

Hei! Nukkekodin iida sai viime jouluna lahjaksi. En tiedä mistä se on ostettu. Mutta miltei samanlaisia näin täällä keminmaan halpahallissa..ja ihan lekkimiseen on tarkotettu:)
Mukava kuulla sinusta, terveisiä myös sinne!
-Ansku