keskiviikko 7. joulukuuta 2011


Vielä tänäänkään meillä EI PALA VALOT joulutähdissä!! Ei palanut viime jouluna, eikä taida palaa tänäkään jouluna. Tämä valojen palamattomuushan siis johtuu sähkömiehestämme, joka ei ole vieläkään vaivautunut saapumaan paikalle ja nyt on lopettanut puhelimeenkin vastaamiseen. Hänellä siis on unohtunut kytkeä ikkunoiden kattopistokkeet. Alkaa tosissaan jo ottamaan pattiin ja tekisi mieli sanoa muutama valittu sana, mutta taidan sen jättää väliin. Joka tapauksessa todella ikävä tilanne, kukaan muu ei niitä voi kytkeä ja en todella tiedä miten tässä toimia, että saan hänet tänne korjaamaan mokansa. Ark! Vinkkejä otetaan vastaan.


Ikkuissamme siis roikkuu pimeät tähdet:/ Ikean "valorinkulan" ikkunaan virittelen, että edes jotain valoa ikkunoihin saisi.  Potuttaa kun joulu tulla jolkottaa ja tajuaa, että tänäkään jouluna ei saa joulutähtiin valoa! Aika pikkusieluista, siis tämä minun vaahtoaminen, mutta kun niiiiin rakastan joulua ja eritoten joulutähtiä.


Toivottavasti muilla on ollut parempi päivä kuin täällä !
Mahtuu tähän päivään sentään jotain erikoistakin, nimittäin portaita katoilevat roskat. Mysteeri kyllä selvisi, ennenkuin ehti alkaakaan:) Eli naapurin  koira pitää  portaamme siistiny varastaessaan kokonaiset roskapussit sieltä.Luulen että kaikki eivät ole tyytyväisiä tästä koiruuden uudesta harrastuksesta. 

-Ansku

1 kommentti:

Villa Harmonia kirjoitti...

Heippa! Kiva kun kävit kommentoimassa blogiini ja löysin tieni tänne sinun ihanaan blogiisi :) Ahaa, teilläkään ei hommat ole menneet aivan putkeen :( Toivottavasti saatte yhteyden sählömieheenne sekä tietysti jouluisia valoja :) Tiedän niin tunteen! :) Terkuin Marjo Villa harmoniasta :)