torstai 8. joulukuuta 2011

Tähdistä viis, kyllä se joulu silti saapuu!


Tänään minua hemmoteltiin töissä lyhennyspäivälle, joten eikun shoppailuterapiaa harrastamaan! Parasta terapiaa ja toimii aina. Eilen siis jonnin verran otti päähän muiden tekemättömät työt ja pimeät  tähdet, no  tänään ne eivät tunnu enää miltään. Muutaman tunnin sähkökatkolla  saattaa olla osuutta asiaan, oppihan taas arvostaan sähköä ja valoja yleensäkkin. Kyllä  sitä vain joutui kädettömäksi heittäitymään kun sähköt puuttuivat. No nyt onneksi asia on jo korjattu.


Sähkökatkon ja pimeiden tähtien kunniaksi kannoin varastosta kuusen sisälle ja osittain jo sen koristelinkin:) Eihän tässä ole enää kuin muutama viikko jouluun. Huomenna vietän aina niin ihanaa arkivapaata, mutta viikonlopun joudun päivystämään,joten seuraaviin vapaisiin on jokunen aika, eli nämä vapaat hetket täytyy käyttä tehokkaasti.

Ja olenkin taas pistänyt tuulemaan, pihalla tönöttää valtava lumiukko, joulukuusi tuvassa, pipari"kortit" Iidan hoitokavereille leivottu ja koristeltu ja huomista siivous urakkaakin on aloitettu.  Teimme Iidan kanssa siis Iidan hoitokavereille tänä vuonna syötävät joulukortit. Vielä nättiin pakettiin, niin avot:)


Lisäksi olen vielä ehtinyt tuhlaamaan puoli omaisuuttanikin. Eli kaikin puolin hyvä päivä!
No onneksi olen rahani laittanut kaikkeen tarpeelliseen. Yksi uusi ihanuus on olohuoneen lamppu, jonka ostin niin ihanasta country heartista täältä torniossa. Putiikilla on myös ihana nettikauppa. Liikkeen ihana myyjä vielä antoi huomiseen "sovitus" ja harkinta aikaa, mutta eihän tuota enää takaisin liikkeeseen voi viedä:)


Nauttikaahan viikonloppuna, itse nautiskelen töissä:)

-Ansku

2 kommenttia:

Villa Harmonia kirjoitti...

Oi mikä lamppu, kivasti blingblingiä ja näyttävyyttä, tykkään! Teillä on jo kuusi laitettuna, tuo valkoinen on upea! Laitan itsekki heti jahka saamme remonttimme valmiiksi, toivottavasti tuo päivä koittaa jo maanantaina :) Mukavaa viikonloppua perheellenne :)

Anonyymi kirjoitti...

Moikka!
Kyselit blogissani niistä tähtiaseteista,olen tilannut ne sisustusaitta nettikaupasta!:)

T.Niina vaniljahousesta