sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

Tyttöjen juttuja..





 Viikonloppu vierähti taas tunturissa. Kelit olivat mitä parhaimpia ja pääsin vielä kotimatkalla käymään Vihreän Pysäkin Seiti shopissakin! Josta mukaan tarttui mm. Iidalle ihastuttava tähtilaukku. Neiti oli aivan tohkeissaan uudesta laukustaan. Ihanan tomerana, sitä jokaiselle esitteli.  Mitä  mukavin viikonloppu siis takana.




Tänään siis kotiuduimme Ylläkseltä ja Iida-Olivian kans teimme  pientä kevät siivousta. Iida-Olivian huoneen ehdoton suosikkini on Boråssen tähti-tapetti.  Viime viikolla mieheni vihdoin aloitti "perähuoneen" tyhjentämisen, joten nyt vaan pian sinne pakkelit seinille ja tapetti kauppaan. Perähuoneesta tulee siis meidän makuuhuoneemme ja jos nyt hyvin käy niin saan sinne myös vaatehuoneen! Vanhan talon myötä ollaan jouduttu luopumaan tietyistä taloon liittyvistä toiveista, niistä yksi oli siis vaatehuone. Joten sen saaminen olisi kyllä enemmän kuin  100 jänistä!:)

Mukavaa työviikkoa kaikille! Nyt täytyy alkaa tyhjentämään reissu kassit, toivottavasti ensi viikonloppuna saisi olla ihan vaan kotosalla! Kevät kulunut ihan reissatessa,"onneksi" meillä alkaa nämä pihatyöt, joten aikaa reissaamiselle ei enää taida olla.





Ei kommentteja: