maanantai 4. huhtikuuta 2011

 

 Taas on muutama viikko vierähtänyt edellisestä postauksesta. Kaksi viikkoa on kulunut vauhdilla, viime viikonlopun vietin Levillä ja sitä edellisen Tuurin kyläkaupassa. Ja viikot ovat tietenkin kuluneet normaalisti työn merkeissä. Kävin siis ihka ensimmäistä kertaa reilu viikko sitten Tuurin kyläkaupassa ja pettymys oli kyllä suuri. En tiedä kyllä minkälaista megamarkettia odotin, mutta eipä se paljon eronnut Tornion tamppiksesta, jossa tulee vierailtua harvasen päivä. Sekainen ja ahdas ja pieniä juttuja siellä täällä edullisesti. Ei lainkaan kauppa minun makuuni. Kaikesta huolimatta, jotain sieltäkin kumminkin tarttui mukaan. Mm. pikku prinsessalle vaatteita ja muutamia pikku juttuja kotiin.



 
Yllä olevassa kuvissa on muutamia Tuurin tuliaisia, ihania säilytyslaatikoita, joiden paikka on vielä hieman hakusessa,mutta ainahan tuollaisia säilytysrasioita tarvii:) Ja sitten mukaan tarttui pieni Bon Appetit tarjotin, joka on kooltaa siis erittäin mini, liekkö sillä mitään käyttötarkoitusta? Mutta sen söpöyden vuoksi en voinut sitä vastustaa.. :)

Olemme siis menneet naimisiin viime vuoden syksyllä ja vasta viikko sitten sain aikaiseksi haettua hääkuvamme ja saan alkaa pikku hiljaa laittamaan kiitoskortteja postiin. Kyllä sitä välillä on niin paljon tuota hommaa, että näinkin tärkeät asiat meinaa aivan unohtua. Pahoittelen, kaikki rakkaat vieraamme, että kiitoskortit saapuvat näin myöhään, mutta eikös se ole niin, että parempi myöhään kuin ei milloinkaan! 
 Hääkuvamme on ottanut Eijan kuvastudio, joten suurkiitos Eijalle onnistuneista otoksista. Menimme siis naimisiin syyskuun lopussa ja hieman viileästä säästä huolimatta halusin, että kuvamme otetaan pihalla. Toinen vaihtoehto kuvien ottopaikaksi olisi ollut kirkko, mutta se ei valitettavasti onnistunut.



 

Viimeinkin sain siis sisältöä kehyksiin, jotka ovat jo puoli vuotta odottaneet hyllyllä kuvaamme. Kehykset olen löytänyt Pellon Vihreän Pysäkin ihanasta sisustusliikkeestä. 



 Täällä Torniossa ovat koittaneet niin ihanaiset loskakelit, joten paikat näyttävät todella kauniilta, tai sitten NOT! Täytyy ihan silmät sulkea kun tuolla pihamaalla liikkuu. Kaiken tuon ihanan loskan alta alkaa paljastua meidän erittäin keskeneräinen piha, APUA! Ja rakas karvaturrimme kantaa sisälle loskaa ja hiekkaa minkä ehtii,joten tumma lattiamme huutaa jatkuvalla syötöllä luutuamista. Mutta täytyy yrittää ajatella positiivisesti--> tämän loska kevään jälkeen edessä on IHANA kesä  ja ehkä jo tänä kesänä saisin koko pihamaalle nurmen. Täytyneekin varmaan alkaa tekemään jo jonkin näköistä pihasuunnitelmaa, hmmm... Hyvää viikkoa kaikille :)

Ei kommentteja: